Dagbesteding bij Amfors

Heb je altijd al willen helpen met industriële werkzaamheden in een groot productiebedrijf? Dat kan nu bij Amfors dagbesteding.

Amfors Dagbesteding heeft een vaste plek in een productiehal van sociale werkplaats Amfors in Amersfoort. Je werkt in een apart deel van de productiehal,  op je eigen tempo en met extra begeleiding. Taken zijn bijvoorbeeld inpakken en ompakken, monteren en stickeren. Je kunt nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen. Dagbesteding Amfors is een samenwerking van Amfors en Amerpoort.

Het team

Amfors dagbesteding is er voor mensen met een dagbestedingsindicatie. Je hebt bijvoorbeeld een (lichte) verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische- of gedragsproblemen, of een combinatie daarvan. De begeleiders leren je zo zelfstandig mogelijk werken binnen het productiebedrijf van Amfors. Je werkt aan persoonlijke doelen en je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bij Amfors dagbesteding werken 10 tot 16 cliënten.

De werkplek

Binnen Amfors is het belangrijk dat je sociale vaardigheden hebt of hierin leerbaar bent. Zo moet je kunnen omgaan met grote groepen mensen, bijvoorbeeld tijdens de lunch in het grote bedrijfsrestaurant. Ook is het belangrijk dat je weerbaar bent (sociaal, drugs, tabak). Je moet kunnen omgaan met de dynamiek en hectiek van een groot bedrijf. Je werkt in een grote productiehal waar van alles gebeurt en veel geluid is. Ook kan het werk variëren.

Jouw ontwikkeling

Bij Amfors dagbesteding kunnen we je begeleiden en kun je competenties ontwikkelen. We kijken naar jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden en dagen je graag uit! Wanneer je jouw doelen hebt behaald, kunnen we verder kijken naar jouw wensen:

  • Binnen een van de afdelingen of bedrijven van Amfors
  • Via jobcoaching van Werktzo
  • Bij Amfors dagbesteding blijven
  • Naar een andere dagbesteding binnen Amerpoort

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten? Kom gerust eens kijken bij Amfors Dagbesteding. Bel of mail om een afspraak te maken: 033 - 460 1171 of dagbesteding@amfors.nl. Aanmeldingen voor Amfors Dagbesteding gaan via de afdeling Zorgbemiddeling van Amerpoort.

Amfors Dagbesteding is gevestigd aan de Uraniumweg 15 in Amersfoort, op bedrijventerrein De Isselt. De dagbesteding is open van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 15.30 en vrijdag van 9.00 – 12.00. 

Amfors quote
Bij Amfors ben ik twee dagen per week aan de slag met inpakken, stickeren en monteren. De sfeer is er leuk en gezellig en ik ken er veel mensen. Ik mag op mijn eigen tempo werken
Michael | Werkt bij Amfors Dagbesteding en zorginstelling Plataan

Routeplanner