Arbeidsgroep de Elleboog

In de arbeidsgroep van de Elleboog vinden met name productgerichte activiteiten plaats.

In de arbeidsgroep van de Elleboog vinden met name productgerichte activiteiten plaats.  Productiematige activiteiten en sorteerwerkzaamheden zijn een gewilde activiteit voor veel cliënten. Iedere cliënt kan in eigen tempo en op eigen niveau werken aan uiteenlopende producten en diensten.

Onder de arbeidsgroep vallen bijvoorbeeld de Keukengroep en de Zeepmakerij.

Keukengroep

In de keuken maken we appeltaarten en andere lekkernijen op besteling. De cliënten schenken  koffie en thee tijdens pauzes en verzorgen lunches  of avondmaaltijden die personeelsleden kunnen bestellen.

Uiteraard voldoen al onze activiteiten die met hygiëne te maken hebben (voedsel en waren), aan de geldende voorschriften. Meer informatie over de keukengroep.

Zeepmakerij

Binnen de Arbeidsgroep valt ook de zeepmakerij; al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken. In de zeepmakerij maken cliënten zeepproducten in alle geuren, kleuren en vormen. Dit kunnen losse zeepjes of lotions zijn, maar ook bijvoorbeeld zeepkettingen. Meer informatie over de zeepmakerij.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route