Logeerhuis Mozaïek

Mozaïek is een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Mozaïek bevindt zich op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Mozaïek is een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. U vindt Mozaïek op het bosrijke en beschutte terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn. De kinderen en jongvolwassenen kunnen hier terecht in de weekenden, midweken en schoolvakanties.

Bij het samenstellen van de groepen houden we vanzelfsprekend rekening met leeftijd, niveau en interesses. De kinderen komen zoveel mogelijk in een vast weekend. Zo leren zij elkaar en de begeleiders goed kennen en wordt Mozaïek een vertrouwde logeerplek. ’s Nachts is er altijd een slaapdienst in het gebouw aanwezig.

Voor de logés van Mozaïek is er genoeg te doen: er is een sportzaal en een zwembad en de winkel is om de hoek. Ook kunnen zij terecht op zorgboerderij De Huydecoper. In het vlakbij gelegen Cultureel Centrum annex Grand Café vinden sportieve, muzikale en creatieve activiteiten plaats.

Ligging

Mozaïek is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner