Logeerhuis Boomgaard

De Boomgaard is een logeerhuis in Baarn voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

De Boomgaard is een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.  U vindt De Boomgaard op het bosrijke en beschutte terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn. De kinderen kunnen hier terecht in de weekenden, midweken en schoolvakanties.

De Boomgaard is geschikt voor alle doelgroepen. Bij het samenstellen van de groepen houden we vanzelfsprekend rekening met leeftijd, niveau en interesses. De kinderen komen zoveel mogelijk in een vast weekend. Zo leren zij elkaar en de begeleiders goed kennen en wordt De Boomgaard een vertrouwde logeerplek.’s Nachts is er altijd een slaapdienst in het gebouw aanwezig.

Voor de logés van De Boomgaard is er genoeg te doen: er is een sportzaal, een zwembad op loopafstand  en de winkel is om de hoek. Ook kunnen zij terecht op zorgboerderij De Huydecoper. In het vlakbij gelegen Cultureel Centrum Amerpoort annex Grand Café vinden gezellige, sportieve, muzikale en creatieve activiteiten plaats.

Ligging

Boomgaard is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner