Het Cultureel Centrum

Het Cultureel Centrum is de bruisende ontmoetingsplek op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Het Cultureel Centrum is een horecalocatie en de bruisende ontmoetingsplek op locatie Nieuwenoord in Baarn. Binnen- en buitenshuis zijn er onder andere gezellige, sportieve, muzikale en creatieve activiteiten.  Ga naar vrije tijd voor meer informatie.

Openingstijden

  • maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:00 uur
  • zaterdag: 12:00 - 16:00 uur
  • zondag: 12:00 - 17:00 uur

In het Grand Café kunt u tussen 12:00 en 14:00 komen lunchen. Het Grand Café  is openbaar en wordt veelal bezocht door het personeel en cliënten van Amerpoort.

Het personeel van het Grand Café bestaat deels uit cliënten. De cliënten werken mee in de keuken, staan achter de bar en helpen met opruimen en schoonmaken.

Het Cultureel Centrum biedt ook onderdak aan:

Ligging

Het Cultureel Centrum staat midden in de natuur, in de bossen tussen Hilversum en Baarn. Het is een prachtige locatie wanneer u een conferentie, evenement of (familie)feest wilt organiseren. Het Cultureel Centrum heeft onder andere theaterzalen, vergaderzalen, activiteitenlokalen en een restaurant. Het Cultureel Centrum is onderdeel van locatie Nieuwenoord. Het hele gebouw is rolstoelvriendelijk.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden en reserveringen kunt het secretariaat telefonisch bereiken op werkdagen , telefoonnummer 035 6475665 of een mail sturen cultureelcentrum@amerpoort.nl.

Routeplanner

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route