Het Cultureel Centrum

Het Cultureel Centrum is de bruisende ontmoetingsplek op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Ligging

Het Cultureel Centrum is een horecalocatie en de bruisende ontmoetingsplek op locatie Nieuwenoord in Baarn. Het Cultureel Centrum staat midden in de natuur, in de bossen tussen Hilversum en Baarn. Het is een prachtige locatie wanneer u een conferentie, evenement of (familie)feest wilt organiseren. Het Cultureel Centrum heeft onder andere theaterzalen, vergaderzalen, activiteitenlokalen en een restaurant (Grand Café). Het hele gebouw is rolstoelvriendelijk. Met uitzondering van huisdieren is iedereen welkom.

Binnen- en buitenshuis zijn er het hele jaar door gezellige, sportieve, muzikale en creatieve activiteiten. Ga naar vrije tijd voor meer informatie.

Plattegrond bezoekers Cultureel Centrum (pdf)

Openingstijden Grand Café

  • maandag t/m vrijdag: 8:30 - 16:00 uur
  • zaterdag: 12:00 - 16:00 uur
  • zondag: 12:00 - 17:00 uur

In het Grand Café kunt u tussen 12:00 en 14:00 komen lunchen. Het Grand Café  is openbaar en wordt veelal bezocht door het personeel en cliënten van Amerpoort.

Het personeel van het Grand Café bestaat deels uit cliënten. De cliënten werken mee in de keuken, staan achter de bar en helpen met opruimen en schoonmaken.

Bereikbaarheid

Secretariaat Cultureel Centrum 035 647 5665 – 035 647 566.

  • Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag vanaf 09:00 tot 17:00 uur. Op woensdag vanaf 09:00 tot 12:00 uur. 

Grand Café 035 647 5670

  • Tijdens openingstijden
  • Tijdens activiteiten in de avonduren op Maandag, Woensdag en Donderdag.

Het Cultureel Centrum biedt onderdak aan:

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden en reserveringen kunt het secretariaat telefonisch bereiken op werkdagen: telefoonnummer 035 6475665 of een mail sturen cultureelcentrum@amerpoort.nl.

Google Street View

Bezoek het Cultureel Centrum via Google Street View:

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route