Waarom Amerpoort?

Onze zorgvisie sluit naadloos aan bij de uitgangspunten van de Wmo en Jeugdwet.

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. We ondersteunen ruim 2300 mensen in de provincies Utrecht, Flevoland en in het Gooi. Uitgangspunt daarbij is dat zij zoveel mogelijk hun eigen leven vormgeven en meedoen in de samenleving.

U kunt bij Amerpoort terecht voor deskundige en betrokken ondersteuning op het gebied van opvoeding, dagbesteding en werk, wonen en vrijetijdsbesteding. Daarnaast bieden we diverse diensten op het gebied van diagnostiek, behandeling en medische zorg.

Kennis delen

In onze zorg staat samenwerking centraal. De expertise die Amerpoort heeft opgebouwd in de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking delen we graag met gemeenten en wijkteams. We willen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, samen met iedereen die voor hen belangrijk is: familie, buren en vrijwilligers. Ook werken we samen met organisaties binnen en buiten de zorg.

Met de expertise die we in huis hebben, kunnen we voor uw gemeente een rol als adviseur, partner of leverancier vervullen. We hebben de wens om samen te kijken hoe we de inwoners in uw gemeente met een verstandelijke beperking het beste kunnen ondersteunen.

Wilt u meer weten?

U bent ook van harte welkom om eens bij ons langs te komen om met eigen ogen te zien hoe wij werken en voor welke mensen onze ondersteuning zo belangrijk is.

Neem voor meer informatie contact op met Alfons Klarenbeek, manager transitieprogramma Amerpoort (e-mail: a.klarenbeek@amerpoort.nl of telefoon: 06 536 905 22).

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route