Prokkelweek 2020 gaat wel door. Maar op een andere manier.

Prokkelweek gaat wel door! Maar op een andere manier.

In deze verwarrende tijden zien we bij mensen met een beperking soms onbegrip en vaak een toenemende behoefte aan verbinding. Daarom gaat de  Prokkelweek van 8 t/m 13 juni ook gewoon door, maar op veel plaatsen waarschijnlijk op een andere manier. Op een manier die past binnen de dan geldende richtlijnen. 
 
Het kan bijvoorbeeld zijn dat er meer digitale ontmoetingen zijn. Of dat de activiteiten veel kleinschaliger en lokaler zijn. We horen nu al veel creatieve oplossingen en dat is fijn om te horen. We nodigen je dan ook graag uit een ontmoeting in de Prokkelweek te organiseren. En deze aan te melden op  www.prokkel.nl. Dan wordt die onder de aandacht gebracht. 
 

Inspiratie op #Prokkelenverbindt 

 
Onder de noemer  # Prokkelenverbindt vind je op social media talrijke voorbeelden van inspirerende en mooie verbindende activiteiten die hebben plaatsgevonden. Zoals bewoners die kaarten maken voor ouderen uit het verpleeghuis, of een bedrijf dat beeldbellen beschikbaar stelt voor een woonvoorziening of een muzikant die buiten optreedt, zie ook  https://www.prokkel.nl/nieuws/prokkelenverbindt-2/
Heb je zelf een inspirerend voorbeeld en je plaatst dit op social media, gebruik de hashtag  #Prokkelenverbindt. 
 

 

Over Prokkel

Amerpoort is fullpartner van Prokkel.
Zie ook:  www.prokkel.nl

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route