Familiedag Nieuwenoord

Graag nodigen wij alle familieleden van de bewoners van locatie Nieuwenoord uit voor de Familiedag op zaterdag 28 maart. Zet het alvast in uw agenda. De uitnodiging komt begin maart in de bus.

Programma

Vanaf 12.15 uur beginnen we met koffie en thee en de mogelijkheid om een broodje te eten.

Rond 13.15 uur opent Cees Lutz (voorzitter van de familiedag commissie) de middag en daarna komt divisiedirecteur Harry Bosma aan het woord.

We hebben weer een mooi programma met als thema: Nieuwenoord in de toekomst. 31 januari was het 65 jaar geleden dat de Kleine Zusters van de Heilige Jozef Nieuwenoord stichtten. Tijdens de familiedag gaan we juist naar de toekomst van Nieuwenoord kijken. Wie wonen er dan? Hoe ziet het woonpark eruit? Wat heeft een begeleider aan digitale hulpmiddelen? Medewerkers van Amerpoort vertellen over de plannen en proberen samen met u een blik te werpen op het Nieuwenoord van de toekomst. Aansluitend kunt u vragen stellen.

Om 14.30 uur haalt u uw op Nieuwenoord wonend familielid op voor een gezamenlijke smakelijke high tea en rond 16.00 uur sluiten we de middag af.

Aanmelden

Familie en bezoekrelaties zijn van harte welkom op deze dag in het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord, Nieuwenoordlaan 12 in Baarn. Graag aanmelden bij Jacqueline Hordijk via 035 647 5351 of j.hordijk@amerpoort.nl

Tot zaterdag 28 maart!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route