Carnaval Cultureel Centrum

Vrijdag 21 februari 2020, Cultureel Centrum, van 13:30 tot 15:30 uur
met Carnavalsvereniging de Sliertjes en Blaaskapel De Heikneuters.

Het kan zijn dat wij bij deze activiteit beeldmateriaal maken. Als u geen prijs stelt op publicatie van dit materiaal op (sociale) media, geef dat dan aan ons door. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beeldmateriaal dat anderen plaatsen.

Dit is een uitgave van Evenementen Amerpoort, locatie Nieuwenoord, Cultureel Centrum, Muzeplein 105, 3744 PP Baarn. Werkdagen: 035 647 5665. Tijdens (Clubwerk)activiteiten in het weekend of in de avonduren: 035 647 5670. Evenementen@amerpoort.nl

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route