Kerst op 't Plein

Een betoverende Kerstmarkt.

Datum: woensdag 11 en donderdag 12 december.
Tijd: 16:00 tot 20:30 uur.
Plaats: Binnenplein van Dagbesteding Binnenhof, Mariaoordlaan 11 in Baarn (locatie Nieuwenoord). Zet Zandheuvelweg 11 in je navigatie. Parkeren kan meteen rechts na de slagbomen bij de ingang van Nieuwenoord. Bordjes leiden je verder in de richting van Kerst op ’t Plein.

Op woensdag 11 en donderdag 12 december 2019 is het al volop kerst op Nieuwenoord! Het binnenplein van het Binnenhof is feestelijk verlicht en je vindt hier een gezellige kerstmarkt. Er is een zingende Kerstman en ook de inwendige mens komt ruimschoots aan zijn trekken.

De markt

Op de markt vind je ambachtelijke, handgemaakte producten van cliënten van Amerpoort. Zo kun je er terecht voor houtwerk, mozaïek, textiel handwerk, prachtige sieraden, cadeauartikelen en de mooie planten van de kwekerij!

Eten en drinken

Bij Kerst op ’t Plein draait het natuurlijk ook om lekker eten en drinken. Er zijn zelfgemaakte lekkernijen te koop en warme chocolademelk.

Je bent van harte welkom!

 

 

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route