Open dag particuliere wooninitiatieven

Heb je altijd al een 'kijkje willen nemen in de keuken' van een particulier (ouder) initiatief? Deze wooninitiatieven zijn opgericht door de ouders van jonge mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, Amerpoort levert de zorg- en ondersteuning.

Op zaterdag 9 november werken vier regionale ouderinitiatieven mee aan het 'Kijkje in de keuken': Een open dag! Een open dag voor iedereen, familie, medewerkers in de zorg, ouders verwanten en alle belangstellenden. En zeker ook voor ouders die betrokken zijn bij het oprichten van een wooninitiatief.

Tussen 13.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom bij deze wooninitiatieven. De Initiatiefnemers, ouders, bewoners en medewerkers van Amerpoort staan klaar om u alles te vertellen over het initiatief.

Je kunt een kijkje nemen bij:

(klik op de namen voor de websites van de initiatieven).

U kunt zich nu opgeven via onze website en aangeven waar u een bezoek wilt brengen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Alfons Klarenbeek, coördinator particuliere wooninitiatieven: telefoon 06-5369.0522, e-mail: a.klarenbeek@amerpoort.nl.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route