Netwerkbijeenkomst: hoe zorg en kerk elkaar versterken

Netwerkbijeenkomst inclusie.

Vrijdag 15 november 2019, 13.00-16.00 uur in Amersfoort.
Eerste bijeenkomst met Annemieke Kappert en Matthijs Heijstek (auteurs 'Geef mij je hand'). Deelname is gratis. Meld je aan via www.relief.nl.

Hoe ondersteun jij cliënten bij geloofsvragen? Kan je samenwerken met de kerk in de wijk, waar liggen grenzen en mogelijkheden? Deze vragen komen aan bod in een reeks van drie
netwerkbijeenkomsten over de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking in de kerk. Met inspirerende voorbeelden en praktische tips!

Het vertrekpunt in deze serie ben jij... de zorgprofessional! In je werk zie, hoor en voel je levensvragen van cliënten. Soms ook lastige vragen die gaan over leven en dood, identiteit en geloof. Het is onderdeel van je rol om hen hierin te begeleiden. Maar hoe geef je deze begeleiding vorm in de dagelijkse praktijk?

Deze netwerkbijeenkomst is onderdeel van een serie, maar je kunt de bijeenkomsten ook los volgen. In 2020 zijn twee vervolgbijeenkomsten, waarbij we inzoomen op het netwerk in de wijk en de mogelijkheden om samen te bouwen aan meer inclusieve  geloofsgemeenschappen.

Geestelijk verzorger Annemieke Kappert en orthopedagoog Matthijs Heijstek (Amerpoort) schreven 'Geef mij je hand', een publicatie die inzicht en handvatten geeft, inspireert en uitdaagt. Meld je snel aan voor deze eerste netwerkbijeenkomst! Over het belang van levensverhalen, het vieren van belangrijke momenten, het omgaan met rouw en verlies en nog veel meer...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route