Beleefdag EVMB

Een mooier leven voor mensen met EVMB door technologie en innovatie. Daarover gaat de Beleefdag die Carante Groep organiseert in samenwerking met Ik ga EMB op donderdag 14 november 2019.

Op de dag kun je beleven welke technologische snufjes er allemaal zijn om het leven te veraangenamen en meer eigen regie te geven aan mensen met Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (EVMB). Dat zijn niet alleen vernuftige en ingewikkelde uitvindingen. Ook eenvoudige toepassingen komen aan bod. Zoals het gebruik van een tablet in het dagelijks leven.

We hebben boeiende sprekers, maar het doen en beleven staat voorop. De beleefdag is voor iedereen: behandelaars, managers, cliënten en ouders. De dag vindt plaats in het rolstoelvriendelijke hotel-conferentiecentrum De Witte Bergen in Eemnes.

We werken nu hard aan een mooi en gevarieerd programma. Zodra dat rond is, start de aanmelding. We houden iedereen op de hoogte. Maar noteer alvast in je agenda: 14-11-2019!

Tot dan! Namens de organisatoren: Tanja Dekker (ASVZ), Nicole Luitwieler (Ik ga EMB), Maikel Eikenboom (Carante Next); Jaap de Jong Amerpoort; Madelon Snijders-de Jong (ASVZ), Margreet Hogenkamp (Amerpoort).

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route