Miracles of Music

Voor medewerkers en familie van de cliënten van Amerpoort.

Op donderdagmiddag 10 oktober van 13.00 - 16.00 uur komt Miracles of Music naar Amerpoort! Medewerkers en familie ontdekken en ervaren de kracht van muziek en muziektherapie tijdens een inspirerende meeting. Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor familie en medewerkers van de cliënten van Amerpoort en dus niet voor de cliënt zelf.  

De medewerkers en familie van onze cliënten gaan zelf ontdekken en ervaren wat de kracht van muziek en muziektherapie is tijdens een inspirerende meeting. In een muzikaal en educatief programma ervaart u de kracht van muziek! Met als doel dat de familie en de medewerkers dit in kunnen gaan zetten in de zorg naar de cliënt.

Medewerkers en familie kunnen zich hier aanmelden...

Muziek maken en muziek luisteren is niet alleen fijn, het is ook nog eens goed voor je brein, je ontwikkeling en je gezondheid.Muziektherapie verhoogt de kwaliteit van leven van mensen met een beperking of hulpvraag. Bijzondere resultaten zijn al behaald bij onder andere dementie, depressie, een verstandelijke beperking, hersenletsel, autisme en PTSS. Daarnaast werkt muziektherapie ook positief voor familie en medewerkers zelf, wanneer ze deze inzetten. Muziek raakt iedereen.

Programma

“De winkel van muziek”
In een muzikaal en educatief programma ervaar je de kracht van muziek en krijg je handvatten aangereikt om zelf met muziek aan de slag te gaan.

Kom je ook?

Locatie: Nieuwenoord, Cultureel Centrum Amerpoort
Voor medewerkers en familie van de cliënten van Amerpoort.

Meer informatie: 

WWW.MIRACLESOFMUSIC.NL
Voor vragen kun je mailen naar expertisecentrum@amerpoort.nl

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route