Lancering digitale rouwkoffer en verhuisspel

3 oktober in de serre van het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn

Mensen met een verstandelijke beperking vinden het moeilijk om emoties te erkennen en herkennen. Rouwen om het verlies van bijvoorbeeld een dierbare, een fijne werkplek of een toekomstdroom vraagt om extra begeleiding. Als begeleider of verwant kun je er voor iemand zijn. Maar hoe? Rouwbegeleiders van Amerpoort hebben allerlei kennis en concrete hulpmiddelen verzameld in de Digitale Rouwkoffer. Een van die hulpmiddelen is de vorig jaar gepresenteerde Rouwkubus ontwikkeld door Marjon Verboom.

Graag nodigen we u uit voor de officiële lancering van de Digitale Rouwkoffer en de presentatie van het Verhuisspel op donderdag 3 oktober in de serre van het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Programma

10.00 uur Officiële opening door Paul Willems, bestuurder van Amerpoort. Toelichting door Annemieke Kappert, Babette Pas, Renata Lap en Erica Land, die deze Rouwkoffer en het verhuisspel hebben ontwikkeld, of betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling hiervan​.

10.30 uur - 11.30 uur Kennismaking en demonstratie van het verhuisspel en digitale rouwkoffer.

Meer informatie en aanmelden

Meld u aan voor 19 september bij Danique Ruijter, 06 22 11 60 49, d.ruijter@amerpoort.nl.

Het verhuisspel en de digitale rouwkoffer worden mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid, Fonds Klein Geluk en Amerpoort.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route