Nationale Visdag

Op woensdag 17 juli a.s. organiseren wij de vierde Nationale Visdag van dit seizoen.

Op woensdag 17 juli a.s. organiseren wij de vierde Nationale Visdag van dit seizoen. Alle zorginstellingen kunnen zich hiervoor inschrijven. Op de vorige Nationale Visdag op 19 juni is  meer dan 31 kg vis gevangen.

Misschien zijn er onder uw cliënten enthousiaste vissers. Maar ook niet-vissers  en mensen vanaf 60 jaar kunnen meedoen en met wat geluk een visje vangen. De Nationale Visdag is een prachtige gelegenheid voor een buitenactiviteit met uw cliënten bij ons paviljoen met rustkamer.

U kunt zich voor deze Visdag inschrijven met bijgaand formulier. Hierop zijn slechts vier namen in te vullen maar meer deelnemers zijn van harte welkom. In dat geval dient u het formulier eerst te kopiëren zoveel maal als nodig is.

In verband met tijdige verwerking van de gegevens ontvangen wij de ingevulde formulieren graag voor 15 juli retour. U kunt zich ook vóór 15 juli a.s.   aanmelden per e-mail op: info@viscentrumgehandicapten.nl onder verstrekking van de op het formulier gevraagde gegevens.

De deelname aan de Nationale Visdag bedraagt € 2.50 euro.

U ontvangt hiervoor een kopje koffie of thee, een hengel, lokvoer en aas.

Daarnaast mag u ook met een eigen hengel, lokvoer en aas vissen. Er mag echter maar met 1 hengel worden deelgenomen aan de viswedstrijd.

Wij propageren het gebruik van haakjes zonder weerhaakjes.

Een lunchpakket is verkrijgbaar à € 4,90 maar u mag ook een eigen lunch meenemen.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

 

  9.00 uur      Starttijd aanmeldingen en toewijzingen visplaatsen.

10.00 uur      Begin wedstrijd

14.00 uur      Einde wedstrijd.

14.30 uur      Prijsuitreiking.

                     Er zijn 3 bekers voor de groepen die het grootste gewicht aan vis hebben gevangen en 3 medailles voor de individuele vissers die het grootste aantal vissen hebben gevangen. Daarnaast is er ook nog een prijs voor de zwaarst gevangen vis.

Stichting Viscentra Gehandicapten

Paviljoen en secretariaat: Molenweg 19, 1391 CH  Abcoude.  Tel.  0294  283156
E-mail: info@viscentrumgehandicapten.nl

Website: www.viscentrumgehandicapten.nl
Facebook:www.facebook.com/svgabcoude

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route