Familiedag Nieuwenoord

Graag nodigen wij alle familieleden van de bewoners van locatie Nieuwenoord uit voor de Familiedag op zaterdag 6 april 2019 met het toneelstuk 'Lastige ouders'.

Programma

Vanaf 12.15 uur beginnen we met koffie en thee en de mogelijkheid om een broodje te eten.

Rond 13.30 begint het toneelstuk 'Lastige Ouders'. Actrice Marike van Weelden is moeder van een zoon met een ernstige verstandelijke beperking. Samen met theatermaker Pieter Tiddens bewerkte zij haar dagboeken tot de voorstelling 'Lastige Ouders'. De voorstelling biedt een indringend beeld hoe het is om met een kind te leven dat voortdurend zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn. Meer informatie vindt u via de website van Lastige Ouders.

Om 14.30 uur haalt u uw op Amerpoort wonend familielid op voor een gezamenlijke smakelijke high tea en rond 16.00 uur sluiten we de middag af.

Aanmelden

U bent van harte welkom op deze dag in het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord, Nieuwenoordlaan 12 in Baarn. Graag aanmelden vóór 29 maart 2019 bij Jacqueline Hordijk via 035 647 5351 of j.hordijk@amerpoort.nl

Tot zaterdag 6 april!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route