Gooise Karavaan: de 30e Truckersrun

Op zaterdag 9 maart 2019 vertrekt er weer een stoet vrachtwagens vanaf Nieuwenoord in Baarn!

Op zaterdag 9 maart 2019  vertrekt er weer een stoet van 70 vrachtwagens vanaf Nieuwenoord in Baarn! Het is alweer de 30ste editie van deze truckersrun, waarin cliënten van Amerpoort met een ernstig meervoudige beperking en vrachtwagenchauffeurs samen een onvergetelijke rit door 't Gooi maken.

De trucks rijden onder politie-escorte door ’t Gooi, mét een cliënt en begeleider van Amerpoort op de bijrijdersstoel. De vrachtwagens vertrekken ook dit jaar weer van locatie Nieuwenoord in Baarn. Het vertrek is om 10.45 uur en gaat door de regio naar Huizen, waar de karavaan rond lunchtijd aan zal komen. In Huizen wacht de traditionele pannenkoekenmaaltijd bij Coronel Kartracing, met meer dan 500 pannenkoeken die vanaf de vroege morgenuren worden gebakken. Coronel is al 13 jaar intensief bij de Gooise karavaan betrokken. 

Route een feest

Ook voor cliënten, verwanten, begeleiders, vrijwilligers en andere vrachtwagenliefhebbers die niet meerijden is de Gooise Karavaan een feestelijke en gezellige gebeurtenis. Kom ook zwaaien!

De vrachtwagens zijn om 15.30 uur terug op locatie Nieuwenoord in Baarn. Aansluitend is er tot 18.00 uur een gezellig feest in het Cultureel Centrum, met Nederlandstalige live muziek. De toegang is gratis.

De Gooise Karavaan wordt georganiseerd door Kiwanis Laren en Amerpoort. Deze truckersrun is met zijn 30 jaar de oudste van Nederland. Er zijn chauffeurs die al 25 keer deelnamen. Ook dit jaar begeleiden twaalf motoragenten de karavaan door de prachtige omgeving van het Gooi en het Eemland.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route