Buitengewoon Fluor Festijn

Het Buitengewoon Fluor Festijn is het grootste Nederlandstalige muziekspektakel voor mensen met een beperking.

Dat is het grootste Nederlandstalige muziekspektakel voor mensen met een beperking. Grote publiekstrekker is zanger Frans Duijts, bekend van hits als Zo Ben Ik Mezelf, Leef Je Droom en Alles Met Je Delen. Het feest vindt plaats in poppodium Fluor in Amersfoort. Er is plek voor 400 mensen. De entree is 5 euro per persoon. 

Feest

Muziek verbroedert, verrast en maakt het leven tot een nog groter feest! Bovendien is de wereld van mensen met een beperking eigenlijk te klein. Daarom hebben Priscilla Bitterling, coördinator evenementen en vrijetijdsbesteding bij Amerpoort, en de Amersfoortse ondernemer Jeroen Speksneijder dit festival georganiseerd. ”Ontmoeten, vriendschappen aangaan, het sociale netwerk verbreden en er samen een mooi feest van maken, dat is ons doel.” Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors,  waaronder poppodium Fluor. 

Helemaal Top

Frans Duijts is niet de enige sfeermaker op het festijn. De artiesten Rocky Pauw, Rob Ronalds, Mike Klein, Marco de Hollander en het trio Helemaal Top hebben al definitief toegezegd.  Als presentator fungeert Maarten van der Heide, eigenaar van restaurant Rauw in Amersfoort.


Waar en wanneer

Wat: Buitengewoon Fluor Festijn 
Wanneer: zondagmiddag 31 maart van 14.00 – 17.00 uur 
Waar: Poppodium Fluor, Oliemolenhof 22, 3812 PB, Amersfoort
Voor: Mensen, vanaf 16+, met een matig tot licht verstandelijke beperking. Uiteraard zijn de begeleiders en ouders ook van harte welkom!
Meer info: buitengewoonfluorfestijn@amerpoort.nl, via de Facebookpagina Buitengewoon Fluor Festijn of de website Buitengewoonfluorfestijn.nl

Uitverkocht

De kaarten zijn inmiddels helaas uitverkocht.

Sponsor worden

Amerpoort staat 100 procent achter dit evenement en Fluor stelt de zaal en de faciliteiten gratis ter beschikking. Ook helpen allerlei andere sponsors mee. Het Fluorfestijn kan nog wat bijdragen gebruiken. Op de website staat welke bijdrage sponsors hebben geleverd en waar nog behoefte aan is. 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route