Kerstmarkt van een goed doel, voor een goed doel

De dagbesteding van Amerpoort houdt op dinsdag 18 december van 11.00 uur tot 14.00 uur een kerstmarkt in MBO Amersfoort aan de Leusderweg 30-34 in Amersfoort.

Mensen met een beperking verkopen allerlei producten die op de dagbesteding van Amerpoort worden gemaakt. Zo zijn er engeltjes van keramiek, kaarsjes in allerlei vormen en gestempelde ansichtkaarten. Ook treedt een bijzonder kerstkoor op en is er warme chocolademelk met lekkers. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar Serious Request, de inzamelactie van radiozender 3FM en het Rode Kruis. Het is dus een kerstmarkt van een goed doel, voor een goed doel.

Onderwijs en dagbesteding

In de School voor Welzijn en de School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort zijn vier dagbestedingen van Amerpoort.

Dat zijn:

Zo staan de deelnemers aan de dagbesteding midden in de maatschappij en krijgen studenten een goed beeld van mensen met een verstandelijke beperking. De samenwerking is eerder dit jaar door Zorgpact benoemd als Koploper in samenwerking tussen onderwijs en zorg in de regio.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route