Bijzonder optreden in Huizen: Kees & the All Stars

Alle inwoners van Huizen en omgeving zijn uitgenodigd om naar een heel bijzonder optreden te komen kijken op zaterdag 8 december. Zowel inspirerend als vermakelijk en uiteraard met geweldige muziek. Kees & the All Stars van United by Music staan deze middag op het podium in het Erfgooiers College in Huizen. En dat is niet zomaar een band… de muzikanten hebben namelijk groot muzikaal talent en een verstandelijke beperking. 

Binnen Huizen wonen veel ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Mensen met een beperking hebben over het algemeen geen gemakkelijk leven. Zij zijn vaak, evenals hun problemen, onzichtbaar voor de samenleving. Hun leven vindt vooral plaats achter verborgen muren. Als je een beperking hebt, is het moeilijk om een serieuze baan te vinden, relaties aan te gaan en voor jezelf op te komen. Hierdoor zijn veel mensen met een beperking eenzaam en is het moeilijk voor hun om deel uit te maken van de samenleving. Stichting United by Music geeft deze mensen de kans om hun talenten te ontwikkelen en zo hun leven wat mooier te maken. 

Kees van den Braak, woonachtig in Huizen in een woonvoorziening van Visio en vrijwilliger bij Amerpoort, is vanaf zijn geboorte blind. Daarnaast heeft hij een verstandelijke beperking. Het is echter ongekend hoe een groot muzikaal talent Kees heeft. Zijn “liedjesschat” is fenomenaal en verbaast iedereen. Je hoeft alleen maar te vragen in welk jaar Elvis Presley een nummer heeft geschreven en hij geeft meteen antwoord. Zijn zangkwaliteiten zijn van hoog niveau en samen met de All Star Band van United by Music heeft hij sinds 2010 veel succes in binnen- en buitenland. Gemiddeld treedt hij zo’n 50 keer per jaar op en hij heeft opgetreden in Nederland, België, Roemenië, Noorwegen, Denemarken en zelfs de Verenigde Staten. Afgelopen maand trad kees nog op bij het Ministerie van SZW in Den Haag en voor minister Hugo de Jonge tijdens een evenement van het Ministerie van VWS. 

Op zaterdag 8 december zet de gemeente Huizen één van zijn bewoners met een beperking in het voetlicht: Kees van den Braak zal optreden met zijn All Star Band. De inwoners van Huizen en omgeving zijn van harte uitgenodigd om bij dit bijzondere optreden aanwezig te zijn. Eén ding is zeker: u zal verrast zijn door het talent en hierdoor een andere kijk krijgen op mensen met een beperking. Bij het optreden gaat het niet over beperkingen, maar over de bijzondere kwaliteiten van Kees. Dat is swingen geblazen! De band maakt blue gerelateerde muziek gecombineerd met swing en boogiewoogie met veel hits uit de jaren ’40, ’50 & ‘60. 

Het evenement is geheel belangeloos opgezet door Kees’ buddy Joop Visser en United by Music. De opbrengst van het evenement gaat dan ook naar deze bijzondere stichting. Het optreden vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur op het Erfgooiers College, Graaf Wichman 175 in Huizen. Kaarten kosten € 5,- per stuk inclusief twee consumpties. Aanmelden kan via joop.visser@outlook.com of via 06 83770780 na 17.00 uur. De gereserveerde kaarten liggen klaar op naam bij de infobalie. Meer informatie vindt u op www.unitedbymusic.nl

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route