Theatergroep Hartstocht: wervelende Disco-show

Niet speciaal voor cliënten, maar voor iedereen die een leuke avond of middag wil beleven biedt theatergroep “Hartstocht” een wervelende Disco-show! Koop nu kaartjes en swing lekker mee in het Cultureel Centrum!

Zin in een feestje? In disco krijg je veel lekkere disco muziek van de jaren ‘70 tot nu voorgeschoteld. Van Donna Summer tot Justin Timberlake, van Baccara tot Bruno Mars en van Saturday Night Fever tot de Village People: Alles komt voorbij. En als klap op de vuurpijl kun je na afloop blijven om te swingen op de discovloer, of gewoon even lekker na te borrelen aan de bar! Vind je het leuk, kom dan in 70’s style (maar dat hoeft natuurlijk niet) en:  Let’s all celebrate and have a good time!

Kijk hier naar de promo op YouTube: Heb je al kaarten besteld?
Namens Hartstocht bedankt en tot snel!

De data van de shows:
Cultureel Centrum Baarn:

Zzaterdag 17 november om 14.00 uur:  gratis voor cliënten!
Zaterdag 17 november om 20.00 uur
Zondag 18 november om 14.00 uur

Kaarten kosten €15, en zijn te bestellen door te mailen naar info@hartstocht.nu of te bellen/appen/sms’en naar 06-23101242.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route