Presentatie Magisch Interactief Schilderij

Voor iedereen die meer wil weten over het Magische Interactive Schilderij en wat het voor mensen met een verstandelijke beperking kan betekenen.

Het Magisch Interactief Schilderij (MIS) is een schilderij waarmee mensen zich op een leuke, interactieve en educatieve manier kunnen vermaken. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus. Het schilderij wordt gevuld met persoonlijke foto’s, filmpjes en herinneringen. Het helpt om positieve herinneringen op te halen, een positief zelfbeeld te stimuleren, sociaal contact makkelijker te maken en te zorgen voor zintuiglijke stimulatie. Het schilderij is oorspronkelijk ontwikkeld voor de verpleegzorg. Bij Amerpoort onderzoeken we nu wat het mensen met een verstandelijke beperking kan bieden.

De bewoners van Muzeplein 99/ Eekhoornweg 2 hebben veel plezier van het schilderij. Vandaar dat Heidy Fokker (coördinerend begeleider) en Ruurd Bell (van ILLI-Engineering, ontwerper van het Magisch Interactief Schilderij) graag willen vertellen en laten zien wat er allemaal mogelijk is met het MIS. Want heel veel bewoners kunnen hier iets aan hebben.

Kom jij ook?!

De presentatie van het schilderij is op donderdag 29 okotober van 15.00 tot 17.00 uur in het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn. Maar kom gerust ook als je begeleider bent op een andere locatie van Amerpoort.

Laat aan Renske van der Veen per mail weten dat je komt via: r.vanderveen@amerpoort.nl

Graag tot ziens op maandag 29 oktober!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route