Inspiratiemiddag ABCDate

ABCDate is een landelijke en veilige contactbemiddelingssite speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of sportmaatje. De methode bestaat uit onze contactbemiddelingswebsite in combinatie met ondersteuning in de praktijk van zowel de leden als de begeleiders. ABCDate vergroot de kans op liefde en geluk voor cliënten! Daarom zoeken wij de verbinding met alle zorgorganisaties in Nederland.

In verband met de sterk groeiende belangstelling voor ABCDate organiseren zij diverse regionale ABCDate inspiratiemiddagen, onder meer bij Amerpoort:

  • Regiobijeenkomst Midden: Donderdag 4 oktober 13.00-15.30 uur bij Amerpoort in Baarn.
    Zaal: cultureel centrum, zaal 2 (Parkeren net na de slagbomen)

We gaan eenzaamheid samen te lijf! Tijdens deze middag maak je kennis met de complete methode van ABCDate: van veilige chatmogelijkheden tot leerzame ontmoetings- en thema-avonden en e-learningmodules.

Daarnaast willen we graag samen kijken welke behoefte en mogelijkheden er liggen binnen jullie regio, om hierin als organisaties samen te werken. Want alleen door samen te werken kan er een betrokken en landelijk dekkend netwerk ontstaan waarbinnen cliënten nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor iedereen die meer over ABCDate wil weten, maar ook speciaal voor bestuurders, zorgmanagers, gedragsdeskundigen, innovatiemanagers en aandachtsfunctionarissen seksualiteit en relaties.

Meld je aan via de website van ABCDate...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route