Moonlight Festival presents Dance Classics

Lionsclub Soestdijk organiseert Moonlight festival en de opbrengsten gaan naar Amerpoort.

Voor de vijfde keer organiseert Lionsclub Soestdijk een geweldig muziekspektakel in Openluchttheater Cabrio: het Moonlight Festival. Op 8 September 2018 kan iedereen dansen en genieten op lekkere dance classics uit de jaren '80 en '90.

DJ Erik de Zwart start 's avonds om 20:00 met draaien om iedereen in de stemming te brengen en op te warmen. Er is ook een grote video-wall neer om videoclips te laten zien. 

Na Erik de Zwart zal rond 22:00 Trickplay de avond tot een spetterend hoogtepunt brengen. In de 'clash of the coverbands' is Trickplay uitgekozen tot nummer 1 coverband in de Benelux afgelopen januari! Zij geven een ' dak-eraf garantie' dus dat belooft een mooie show te worden.

Goede doel

Natuurlijk gaan alle opbrengsten van de avond naar een Goed Doel. Dit keer heeft Lionsclub Soestdijk gekozen om Amerpoort locaties in Soest te ondersteunen. De droom van Het Kwatrijn is een mini-shovel om het zware werk in hun prachtige 4 hecatare tuin te verlichten en de kinderen van Kinderdagcentrum De Blauwe Vogel krijgen nieuwe muziekinstrumenten.

Koop nu kaarten...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route