Highland Games in Baarn

Maak je gereed voor de strijd der giganten!

Hamerslingeren, gewichthooggooien, touwtrekken en boomstamwerpen; zondag 16 september staat Boerderij De Huydecoper geheel in het teken van de Highland Games. Een indrukwekkende dag waarop iedereen welkom is!

Stones of Manhood

Tijdens deze jaarlijks terugkerende Schotse Spelen gaan ongeveer 90 medewerkers, vrijwilligers en relaties van Amerpoort met elkaar de strijd aan op verschillende zware onderdelen. Bij het onderdeel ‘Stones of Manhood’ bijvoorbeeld moeten grote stenen getild worden en tijdens de Farmers Walk wordt er lopend een afstand overbrugd waarbij de deelnemer in iedere hand een tas van 65 kilo meedraagt.

Op de foto

Komt u aanmoedigen? Misschien wilt u op de foto met één van de stoere Schotse mannen? Iedereen is van harte welkom bij boerderij De Huydecoper, gelegen aan de Huydecoperlaan op locatie Nieuwenoord (Amerpoort) in Baarn. Toegang is gratis.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route