Amerpoort naar Gaypride Amersfoort

Amerpride gaat samen met cliënten die homo, lesbisch, biseksueel of transgender zijn naar de Gaypride van Amersfoort toe.

Samen met cliënten willen we naar de Gaypride van Amersfoort toe. We gaan de pridewalk aanmoedigen en feest vieren op het plein met muziek. De band Améézing Pink speelt bekende nummers uit de Homo Top-100.

Ben je homo, lesbisch, biseksueel , transgender of hetero? Wil jij ook mee naar de gaypride? Geef je dan op via amerpride@amerpoort.nl.

Datum: 26 juli
Tijd: 19 tot 22 uur
Locatie: centrum Amersfoort

Hoe kom je er

Met de trein: We verzamelen om 19 uur op het station en lopen gezamenlijk de stad in.
Met de regio taxi: Je krijgt na je aanmelding een adres waar de regiotaxi je kan afzetten en weer op kan halen. Samen met een vrijwilliger ga je dan de stad in. Op het plein ontmoeten de 2 groepen elkaar.

Uiteraard zijn hetero cliënten ook welkom, maar de nadruk ligt op het ontmoeten en samenzijn van LHBT cliënten. Familie, vrijwilligers en begeleiders van cliënten mogen natuurlijk ook mee.

GayPride is een feest voor iedereen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route