35e editie Nieuwenoord Motorrun

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 vindt voor de 35e keer de jaarlijkse Nieuwenoord Motorrun plaats. Amerpoort-cliënten rijden mee op tientallen motoren.

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 vindt voor de 35e keer de jaarlijkse Motorrun plaats. De motorrun is een initiatief van de Baarnse Motorrun Vereniging en is inmiddels een begrip in Nederland. Tijdens de ritten voor motoren met zijspan rijden zo’n 170 cliënten van Amerpoort uit de regio mee als passagier.

Meer dan tachtig zijspanrijders en trikers uit het hele land verzamelen zich vanaf zaterdagmiddag 12.00 uur rond het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn. Vanaf 14.00 uur rijden de motoren die al aanwezig zijn in groepen van 10 tot 15 motoren een ‘minirun’ op het terrein van Nieuwenoord. Dit is speciaal voor cliënten die niet in staat zijn om aan de grote tochten op zondag mee te doen.

De Motorrun

Op zondag om 10.30 uur vertrekt de stoet voor de eerste rondrit. In de ochtend rijdt de stoet onder andere door Soest, Soestduinen, Woudenberg, Leusden (de Treek), Oud Leusden, Amersfoort en dan via Soest terug naar Baarn. De tweede tocht start om 13.30 uur en rijdt via Hilversum en Lage Vuursche naar Baarn. Na een korte pauze met een ijsje van één van de sponsoren rijdt de stoet via Eembrugge terug naar Nieuwenoord in Baarn. De motorrijders komen om ongeveer 16.00 uur aan.

De twee ritten op zondag worden begeleid door motoragenten en verkeersregelaars die, net als alle andere medewerkers aan de Motorrun, dit werk als vrijwilliger doen. Het evenement wordt bekostigd door particuliere sponsors.

Kijk voor de meest actuele route op de website van de Nieuwenoord Motorrun.

Uitzwaaimomenten

Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere evenement bij te wonen. Geschikte en mooie momenten om de cliënten uit te zwaaien zijn onder meer: de minirun op zaterdag vanaf 14.00 uur, het vertrek van de tocht op zondag vanaf Nieuwenoord om 10.30 uur of 13.30 uur en de aankomst om 16.00 uur.

De motorrun is een initiatief van de Baarnse Motorrun Vereniging. Tijdens de ritten voor motoren met zijspan rijden zo'n 170 cliënten van Amerpoort uit de regio mee als passagier van tientallen zijspanrijders en trikerijders.

Live volgen

Wil je op de hoogte blijven of samen met anderen delen in de voorpret? Kijk dan op www.motorrun.nl of volg de Nieuwenoord Motorrun op www.amerpoort.nl, Twitter, Facebook en Instagram!

ZATERDAG

14.00 M I N I R U N

14.00 Douane Harmonie

16.00 Stone town Frogs

19.00 E L V I S

19.45 Piggy & the Perverts

ZONDAG

9.30 instappen

10.30 vertrek run

12.30 lunch

14.00 vertrek run

15.00 ijspauze deelnemers

16.00 afsluiting Johnny

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route