Infobijeenkomst: Aan de slag als zij-instromer bij Amerpoort

Heb jij weleens gedacht aan een (nieuwe) carrière in de zorg? Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is behalve het contact met cliënten? Amerpoort biedt mensen die willen overstappen naar de zorg veel verschillende mogelijkheden.

Wil jij je oriënteren op een overstap of wil je gewoon eens sfeer proeven bij Amerpoort? Dat kan in de Week van de Zorg en Welzijn op woensdag 14 maart in Baarn. Op deze dag organiseren wij twee voorlichtingsbijeenkomsten op locatie Nieuwenoord.

Ochtendbijeenkomst (de ochtendbijeenkomst is inmiddels helemaal vol)
09.30 Welkom 
09.45 Informatie over werken met cliënten en hun beperking. Een licht verstandelijke beperking of een ernstige beperking. Wat betekent dit voor de begeleider?
10.15 Werken en leren bij Amerpoort
10.45 Speeddates met recruiters & Demonstratie ProjectZie 
11.15 - 12.00 Rondleiding over terrein Nieuwenoord 

Middagbijeenkomst (de middagbijeenkomst is inmiddels helemaal vol)
13.30 Welkom 
13.45 Informatie over werken met cliënten en hun beperking. Een licht verstandelijke beperking of een ernstige beperking. Wat betekent dit voor de begeleider?
14.15 Werken en leren bij Amerpoort
14.45 Speeddates met recruiters & Demonstratie ProjectZie 
15.15 - 16.00 Rondleiding over terrein Nieuwenoord 

De beide bijeenkomsten zijn inmiddels vol. Ben je wel geinteresseerd, geef dan je gegevens door via werken@amerpoort.nl. Dan nemen we contact op voor een kennismaking op een ander moment. 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route