Dementietafel 'In contact blijven'

Op 14 november 2017 organiseren Abrona, Amerpoort, Bartiméus, Reinaerde, Sherpa, Zideris en VGU samen een Dementietafel: een plek waar u in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.

We praten met elkaar over ervaringen met dementie bij mensen met een verstandelijke beperking. Thema dit keer is “In contact blijven”.

Voor wie

Mensen met een verstandelijke beperking en (vermoedens van) dementie en zij die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking en (vermoedens van) dementie. Zoals familieleden, bekenden of zorgprofessionals. 

Wanneer en waar
Woensdag 14 november 2017 van 19.00 tot 21.30 uur.

Reinaerde Nieuwegein, Cimbaalsingel 1 3438 DA Nieuwegein (Sneltramhalte: Batau Noord)

De koffie/thee, een hapje en een drankje worden door ons verzorgd. Deelname is gratis.

Programma

U bent van harte welkom om mee te praten en úw ervaringen te delen bij de Dementietafel. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00                 Inloop met koffie

19.15                 Introductie van de avond

19.30                 Muziektherapeuten Jan Smit en Bernd Jaunich van Abrona, haptotherapeut Yvonne Govers van Sherpa en een sensorisch integratie therapeut van Bartiméus delen hun kennis en ervaring.

20.30                 Gelegenheid voor onderlinge uitwisseling.

21.15 - 21.30     Evaluatie en Afsluiting

 

Meer informatie en aanmelden

Stuur een mail naar j.hordijk@amerpoort.nl

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route