Doe mee aan 'fietsen voor een fiets'

​Met de opbrengst schaffen we een vierpersoons fiets aan voor clienten van Amerpoort.

Zaterdag 9 april 2022 kun je meedoen aan een prachtige, recreatieve fietstocht van 28 kilometer voor alle leeftijden. Door mee te doen, maak je de aanschaf van een TV-bike voor de cliënten van Amerpoort mogelijk. Meld je aan door een e-mail te sturen naar rotary.baarnsoest@gmail.com.

De fietstocht in de omgeving van Baarn en Soest wordt georganiseerd door Rotary Club Baarn-Soest. Starttijd tussen 10 en 12 uur. Start- en eindpunt is de parkeerplaats bij Grand Café Nieuwenoord van het Cultureel Centrum van Amerpoort. Adres: Nieuwenoordlaan 12, 3744 PA  Baarn.

De fietsroute loopt via Soest en Lage Vuursche. Onderweg krijg je een lunch en er worden in de Kuil van Drakensteyn spelletjes georganiseerd. Ook kun je meedoen met een ludieke fotopuzzeltocht. Tot slot is er een loterij met vele prijzen.

Deelname kost € 17,50 p.p., inclusief lunch. De opbrengst van de dag is bedoeld voor de aanschaf van een TV-bike, een speciale fiets waar je cliënten van Amerpoort heel blij mee maakt. Zo kunnen zij onder begeleiding genieten van een fietstocht in de nabije omgeving. De TV-bike zal overdag worden ingezet bij de dagbesteding, ’s avonds bij bewoners van een van de woongroepen.

Via het e-mailadres rotary.baarnsoest@gmail.com kun je je aanmelden voor deze superleuke fietstocht ten behoeve van Amerpoort.

2021 Overhandiging fiets Rotary Baarn 2.jpg