Zomerprogramma Nieuwenoord 2021

Het is iets waar op Nieuwenoord altijd reikhalzend naar uit gekeken wordt: een lekker zonnige zomer vol leuke activiteiten. Helaas gooit corona roet in het eten. Een zomerprogramma zoals vanouds is helaas nog niet mogelijk. Maar de afdeling Evenementen laat het daar niet bij zitten. Voor deze zomer is er toch een feestelijk programma samengesteld waar iedereen aan deel kan nemen. 

Aangepaste activiteiten

Van 22 juli tot 22 augustus zijn er dagelijks activiteiten. Alle potentiële deelnemers worden op gezette dagen en tijden hiervoor uitgenodigd in hun eigen cluster. Op die manier willen we iedereen de gelegenheid bieden deel te nemen aan een voor hen aangepaste activiteit. 

Bekijk het volledige programma...

Ondanks dat we nog steeds niet alles mogen, bruist Nieuwenoord toch weer van de activiteiten deze zomer!