37e editie Nieuwenoord Motorrun

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 vindt voor de 37e keer de jaarlijkse Nieuwenoord Motorrun plaats. Amerpoort-cliënten rijden mee op tientallen motoren.

In 2020 ging de Motorrun niet door, maar dit jaar halen we het in!

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021 organiseert de Baarnse Motorrun Vereniging de 37e Nieuwenoord Motorrun.

Zaterdag 29 mei Minirun en feest
Zo’n 80 zijspanrijders en trikers uit het hele land verzamelen zich vanaf zaterdag 12.00 uur rond het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn. Vanaf 14.00 uur start de minirun, speciaal voor cliënten die niet in staat zijn om aan de grote tochten op zondag mee te doen. Ook is er tot laat in de avond een groot feest in het Cultureel Centrum, met optredens van diverse artiesten. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Zondag 30 mei Toertocht
Op zondag vertrekt de Motorrun vanaf 10.30 uur in kleine groepjes druppelsgewijs van Nieuwenoord om een mooie tocht door de omgeving te rijden. Cliëntbegeleiders vergezellen deze groepjes door mee te rijden op de zijspannen en (achter)op de solomotoren. Ordonnansen op solomotoren geven het tempo aan en zorgen ervoor dat iedereen de juiste route rijdt. 

Zwaaimomenten
U bent van harte welkom om dit bijzondere evenement bij te wonen. Op zaterdagmiddag- en avond tijdens de minirun en op het feest. Op zondag kunt u deelnemers en passagiers uitzwaaien bij het vertrek van de ochtendrit tussen 10.30 en 11.00 uur en bij het vertrek van de middagrit tussen 13.30 en 14.00 uur. Zo rond 15.30 kunt u zwaaien als de motorrun over de Brink in Baarn rijdt. En vanaf ongeveer 16.00 uur kunt u de deelnemers begroeten als zij weer aankomen op Nieuwenoord. Kijk  voor de routebeschrijving op de website www.motorrun.nl. Het kan gebeuren dat de route door omstandigheden toch afwijkt.

De Nieuwenoord Motorrun organisatie

De motorrun is een initiatief van de Baarnse Motorrun Vereniging en het werk van tientallen vrijwilligers en motorrijders uit het hele land. De run wordt mede mogelijk gemaakt door vele particuliere sponsors, door zorgorganisatie Amerpoort en door bijdragen van het Nieuwenoord Fonds.

Wilt u op de hoogte blijven of samen met anderen delen in de voorpret? Kijk dan op www.motorrun.nl of volg de Nieuwenoord Motorrun op www.amerpoort.nl, Twitter, Facebook en Instagram.

Kijk naar een impressie van de 35e Motorrun (2018):