Namen Noemen 2020 de speciale -online- editie

Namen Noemen is dit jaar vanwege corona alleen online. We maken een film waarin we laten zien dat we ook dit jaar het leven vieren en de mensen die er niet meer zijn herinneren. Dat doen we door hun namen te noemen door middel van rituelen en symbolen. 

Van wie wilt u een naam noemen?

U kunt een naam noemen door dit aan ons door te geven. Welke naam wilt u dat er genoemd wordt bij Namen Noemen 2020? En bij welk kunstwerk? Vul het formulier in (dit kan tot donderdag 29 oktober) en de organisatie zorgt er voor dat de door u opgegeven naam wordt genoemd bij Namen Noemen. 

Kijk naar Namen Noemen 2020 via YouTube

Op vrijdag 6 november vanaf 19.00 uur kunt u via het YouTube kanaal van Amerpoort Namen Noemen 2020 zien en meebeleven. Abonneer u nu alvast op ons kanaal!