Kom bij ons eten

Op sfeervolle horecalocaties, met elk hun eigen karakter, staan cliënten van Amerpoort klaar om u gastvrij te onthalen.

Zij maken van uw horecabezoek een bijzondere beleving. Geniet van ongecompliceerde gastvrijheid en eerlijke gerechten.

Amersfoort

Pal tegenover het station en midden in het ‘Manhattan’ van Amersfoort vindt u lunchroom Terminus De Onthaasting. Een tot de verbeelding sprekende naam en concept. Ook ideaal voor een bedrijfslunch of vergaderlocatie.

De Wagenwerkplaats is een dynamische werkplek voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking vlak achter het station van Amersfoort. Cliënten helpen in het pop-up restaurant Daily Local Concept.

Baarn

Het Cultureel Centrum van Amerpoort is een bruisende plek op de locatie Nieuwenoord in Baarn. Het Grand Café is dagelijks open. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur kunt u er terecht voor de lunch. Het Cultureel Centrum beschikt ook over theater- en vergaderzalen en activiteitenlokalen. Een prachtige locatie om een conferentie, evenement of (familie)feest te vieren.

U kunt een ontbijt nuttigen bij ons tussen 8.30 en 10.00 uur. Dit ontbijt bestaat uit een pistolet, croissant, beleg, boter en jus d'orange voor een luttel bedrag van 3 euro. Tussen 12.00 en 14.00 uur is het een drukte van belang, want iedereen komt hier lunchen. Wilt u rustig uw lunch gebruiken, kom dan na 13.00 uur.

Het personeel van het Cultureel Centrum bestaat deels uit cliënten. De cliënten werken mee in het restaurant, staan achter de bar en helpen met opruimen en schoonmaken.

Soest

In een historisch pand in de winkelstraat van Soest is Grand Café De Lindenhof gevestigd. Een smaakvolle locatie met een prachtig terras, waar u 7 dagen per week terecht kunt. Cliënten van Amerpoort werken hier overdag op werkdagen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route