Zomerprogramma

Ieder jaar worden op locatie Nieuwenoord tal van zomeractiviteiten georganiseerd voor cliënten.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten op Nieuwenoord!
Alle evenementen vindt u in de Amerpoort Agenda.

“The American Dream”: 9 juli t/m 24 augustus 2018

Op 9 juli gaat het zomerprogramma van 2018 met een KNAL van start. Het onderwerp voor dit jaar is “The American Dream”. Maanden lang is er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen van het programma 2018. Ook dit jaar gaan we weer groots uitpakken op bekende en vertrouwde locaties op het terrein van Nieuwenoord.

De activiteiten en plaatsen waar dit zal gebeuren staan allemaal in deze zomerprogramma krant. Raak deze dan ook niet kwijt. Lees de krant goed want hier staat ook nog een verborgen opdracht in! Jan en Joop zullen ons ook dit jaar weer “in style” als gids door het programma leiden!

The American Dream is het amerikaanse ideaal van vrijheid en gelijkheid van alle mensen. Voel je dan ook VRIJ om dit jaar mee te doen aan alle activiteiten die deze weken gaan plaatsvinden. De activiteiten worden zo aangeboden dat iedereen ook echt mee kan doen!

Ik daag jullie allemaal uit om aan alle activiteiten mee te doen en hoop jullie op 9 juli bij de start van en in het zomerprogramma te ontmoeten. Ik wens iedereen heel veel plezier.

Deze weken zijn onze cowboys Jan en Joop ook van de partij. Je komt ze overal tegen en je kunt altijd met (of om) ze lachen. Bij veel activiteiten zijn ze jurylid en ze kondigen natuurlijk elke keer weer de activiteiten aan door over het terrein van Nieuwenoord te rijden om met hun stalen rossen cliënten op te halen en weer thuis te brengen.

Download de volledige Zomerprogramma krant (PDF-bestand).

Het EvenementenTeam 2018
Gert-Jan Flik

 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route