Adem Aygün

Ervaringsdeskundige Adem Aygün stelt zich voor...

Ik ben een man van Turkse afkomst. Ik houd van fietsen, lopen, fitness. En ik zit graag achter de pc, om te vliegen (simulatie), te lezen en te zoeken naar interessante dingen. 

Als ervaringsdeskundige vind ik het leuk om op pad te gaan en iedereen iets mee te geven van mijn ervaring in het leven.

Wat mij heel erg aanspreekt is meedoen met onderzoek binnen Amerpoort, zoals naar de Rouwkubus. Maar ik vind het ook leuk om op een podium iets te vertellen over een onderwerp dat mij aanspreekt. 


Wat doe je in het dagelijkse leven?

Zoals hierboven gezegd ga ik bijna elke dag vliegen in een simulatie achter de pc. En 4 dagen in de week werk ik bij de Albert Heijn. Op woensdag ben ik bij de ervaringsdeskundigen voor de training. 

Naast deze dingen plaats ik ook voor een Turkse website dagelijks nieuws over wat er in de wereld gebeurt. Ook kijk ik daarnaast vaak naar zowel Turkse als Nederlandse programma's zoals Opsporing verzocht. 

Wat was mijn reden om me aan te melden als ervaringsdeskundige?

Ik heb veel meegemaakt. Goede en slechte dingen. Bijvoorbeeld op het internet. Die wil ik graag delen met mensen die misschien ook dezelfde ervaringen hebben. 


Wat zou ik als ervaringsdeskundige willen bereiken?

Zoveel mogelijk mensen bereiken die met mijn levenservaring verder kunnen in hun leven. Mij zou het meeste blijdschap brengen als mensen iets met mijn levenservaring kunnen doen. 

Wat zou je graag nog willen leren?

Ik zou graag nog willen leren hoe ik zonder zenuwachtig te zijn, iets kan vertellen op een podium. Ik kan het zo wel vertellen, maar ik word wel zenuwachtig. Of het om 50 personen gaat of 5000 personen.  

Ook kan ik nog beter leren om kort en krachtig te zijn. En bij mijn verhaal te blijven en niet in een keer iets anders vertellen. Ik wil ook graag weten hoe ik mijn eigen thema's kan onderzoeken. Want ik heb brede interesses en ervaring.