De vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is er voor jou!

Ik ben er voor jou

Ik ben Margreet Welmers. Ik ben de vertrouwenspersoon voor alle cliënten van Amerpoort.

Dus ook voor jou!

Je kan mij bellen of mailen als:

  •  je een vraag hebt
  •  je ontevreden bent
  •  je ergens van baalt of boos bent
  •  anderen je niet serieus nemen
  •  anderen niet goed naar je luisteren
  •  of als begeleiders zich niet aan afspraken houden

Wat kan ik dan voor jou doen?

Dan ben ik er voor jou. Ik luister naar je. Ik geef antwoord op jouw vragen. Ik kan je helpen met het oplossen van je probleem of klacht. Ik kan met je meegaan naar een gesprek hierover. Ik vertel je over jouw rechten Ik kan je helpen bij het opschrijven van je vragen of klachten. Ik ben er voor alle cliënten. Dus ook voor jou. Je mag naar me toekomen. Of we spreken af dat ik naar jou kom.

Hoe kan je mij bereiken?

Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik op Amerpoort. Je kunt me bellen: 06 10 97 21 07.

Of een e-mail sturen: m.welmers@amerpoort.nl.
Of een brief sturen naar:

Margreet Welmers
Antwoordnummer 520
3740 WB Baarn

Je hoeft geen postzegel op de envelop te plakken.

 

Vertrouwenspersonen via het AKJ

Krijg je zorg vanuit de Jeugdwet? Dan heb je recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon via de AKJ. Dat is het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg. De vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. De vertrouwenspersonen van het AKJ werken niet bij Amerpoort.

Wat kan de vertrouwenspersoon van AKJ voor jou doen?    

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Kom je er niet uit met de begeleider van Amerpoort? Neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Zij luisteren naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. Ze nemen je verhaal altijd serieus De vertrouwenspersoon van het AKJ vertelt je wat je rechten zijn en geeft advies. Hij kan je ook helpen om een klachtbrief te schrijven of bij een gesprek met Amerpoort.

Zo bereik je het AKJ

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van het AKJ. Je kunt ook bellen 088 – 555.1000 of mailen met info@akj.nl of het contactformulier op de website invullen. Ook kan je chatten met een vertrouwenspersoon. Dat kan van maandag t/m donderdag van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route