Voor Elkaar – Dansen bij Kleur bekennen

Op 11 mei mocht ik voor de tweede keer meehelpen bij het evenement Kleur bekennen van Amerpoort.

Dit jaar waren we op een prachtige locatie in Amersfoort, de oude Prodent fabriek. Alles was zo mooi versierd. Ik mocht een workshop dans geven. In de mooiste zaal van de locatie, een echte danszaal!

Het was super leuk en gezellig. We dansten op het nummer van Justin Timberlake 'Can't stop the feeling'. Ik had een hele leuke en talentvolle groep, ze hadden de pasjes heel snel door. Het was ook erg gezellig in de zaal en we maakte er echt een feestje van. Alleen al voor de glimlachen op hun gezicht doe ik het. En hoe trots ze waren toen ze hun dans mochten laten zien op het podium. En ze werden beloond met een groot applaus. Zoveel knuffels heb ik die dag gekregen. Wat een fijn gevoel geeft dat!

Lisette Terwijn

Naast de zorg die begeleiders bieden, helpen verwanten en ruim 800 vrijwilligers ook mee om kleur te geven aan het leven van cliënten. Dit noemen we ‘informele zorg’. Meer informatie vindt u onder het kopje 'vrijwilligers'.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route