Een droom die uitkomt!

Mirjam door Paul de Leeuw en de Sint in het zonnetje gezet.

Een droom van Mirjam, bewoonster van Molshoop 5, kwam uit! Op maandag 21 november is ze door Paul de Leeuw en de Sint (Hans Kesting)  in het zonnetje gezet.

Mirjam is een enorme fan van Paul de Leeuw, maar gek genoeg had zij geen poster van hem hangen op haar kamer. Begeleidster Jiska kwam er achter dat nergens in het land een poster te koop is van Paul de Leeuw en stuurde daarom een e-mail naar de fanclub van de beste man.

Poster

We kregen zowaar een belletje van een teamlid van de 'Sint en De Leeuw show'. Hij gaf aan dat als Mirjam een poster wilde, zij dat zelf maar aan Paul moest gaan vragen. Mirjam werd uitgenodigd als gast in de show van Paul de leeuw en de Sint. Daarnaast wilde ze ook haar kamer 'oppimpen' met enkele ‘eyecatchers’ van Paul de Leeuw. Hier zeiden we geen ‘nee’ tegen.

Alles werd in werking gezet, zonder dat Mirjam ook maar iets in de gaten had. Terwijl Mirjam maandag 21 november heerlijk pepernoten aan het bakken was op de dagbesteding, werd in de tussentijd haar kamer onder handen genomen.

Show

Rond kwart over drie werd Mirjam door ons, twee begeleiders van de Molshoop 5-7, opgehaald. We vertrokken al vroeg naar Rotterdam om de files voor te zijn.  De show werd in het oude Luxor theater opgenomen. Voordat de show begon zijn we elders eerst een hapje gaan eten. De tijd ging snel.

Voordat we het wisten was het al zover: we zaten op onze gereserveerde stoelen en de show ging beginnen. We kregen allereerst een warming up met dansje, wat Mirjam al prachtig vond. Maar er verscheen pas echt een grote lach van oor tot oor, toen Paul de Leeuw het podium op kwam. Haar avond kon niet meer stuk, maar werd nog beter door een grote verrassing.

Tja... en wat die verrassing is en hoe Mirjam daarop reageerde gaan we niet verklappen. De show wordt op zondag 4 december om 20.20 uur op NPO 3 uitgezonden. Je kunt het dan met eigen ogen zien!

We wensen je dan ook veel kijkplezier toe!

Kijk hier de uitzending terug:
http://www.npo.nl/sint-de-leeuw/04-12-2016/VARA_101381437?start_at=1537

Groeten,
Team Molshoop 5-7

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau