Cadeautje

Marlies Wijntjes krijgt een verrassing.

Een echt cadeau krijg je onvoorwaardelijk. Een echt geschenk voor jou, met alleen de bedoeling je te blij te maken. Passend, precies op maat, getimed. Dat geeft een heel goed gevoel.

Gratis?

Heel anders dan kortingsbonnen of zegeltjes van bijvoorbeeld de Albert Heijn. De vlijmscherpe messenactie, bewaarbakjes- en nu de pannenset-actie gaan aan mij voorbij. Ik probeer het wel, zeg vaak "ja" tegen zegeltjes. Maar ze plakken nog onder in mijn tas en zitten in mijn portemonnee. Hoewel, in de herfst gingen we heerlijk los in het Militair Museum met een tweede kaartje gratis.

Maar niets is voor niks hè: gratis telefoon bij abonnement? Laat mij niet lachen, niets is gratis. Sauna bezoek met gratis opgieting. Moestuintjes die je niet kunt oogsten. Dinoplaatjes geschenk vol frustraties.

Dus blijf ik op mijn hoede wanner ik een brief thuis krijg, met een prachtig cadeau van Amerpoort. Nog voor het cadeau-seizoen in December begon, mocht ik voor 50 euro een cadeaubon of 'ervaring' uitkiezen, als dank voor mijn inzet. In mijn beleving knikte het bestuur mij toe: "Toe maar Marlies, koop iets moois". Al eerder hadden we de cliënten kunnen verrassen met een uitje op maat, en nu dus voor onszelf.

Koffie!

Op mijn laptop wijzen mijn cookies mij de weg: een elektrische percolator voor heerlijk verse koffie.  Oh man, ik heb nu al zin. De bestelling wordt geleverd tussen 15.00 EN 17.30 uur. Prima koffietijd voor mij. Wachten wordt smachten. Maar als dan eenmaal het witte postbusje stopt voor mijn deur, roept het hele gezin blij: "pakketje pakketje!" De verse koffie met warme melk voldoet aan alle wensen en smaakt heerlijk.

een cadeau van onvoorwaardelijke klasse. Perfect getimed, helemaal op maat. Ik voel mij heel gewaardeerd. Dat geeft een heel goed gevoel.

Over de auteur

Marlies Wijntjes schreef zelf een boekje met columns over het werk. Nu voor 5 euro te koop bij de receptie van locatie Nieuwenoord, via marlieswijntjes@hotmail.com of Facebook.com/MarliesKrabbelt. Ook een leuk en persoonlijk cadeau.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route