Cliënt en internet


ʻWe hebben al zoveel beperkingen, geef ons toegang tot de mogelijkheden van internetʼ.

ʻWe hebben al zoveel beperkingen, geef ons toegang tot de mogelijkheden van internetʼ. Dat zei een cliënt van Amerpoort een tijdje geleden en dat heeft Amerpoort heel serieus genomen.

Internet maakt afstanden korter en sociale contacten makkelijker. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking kan internet een verrijking van het leven betekenen: skypen met familie, muziek luisteren op YouTube of websites bekijken als www.steffie.nl.

Klikik

Amerpoort zorgt ervoor dat alle cliënten een internetaansluiting kunnen krijgen, maar wil meer bieden dan alleen de aansluiting. Amerpoort biedt ook toepassingen. Het Multimediastation maakt bijvoorbeeld speciale toegangsschermen en een digitale mediatheek (Klikik).

Het is ook belangrijk dat begeleiders meer weten over internet en hoe zij cliënten hier goed in kunnen begeleiden. Daarom krijgen zij door Amerpoort gemaakte cursussen.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route