Met plezier naar de nieuwbouw!

Aan de Mariaoordlaan op het terrein van Nieuwenoord (Baarn) is een nieuw pand gebouwd. De afgelopen maanden vertelden steeds 2 bewoners, samen met begeleider Annemiek van Hamersveld, wat ze vonden van de verhuizing naar de nieuwbouw. In dit blog: Rahhoo en Jordy.

Lampjes met afstandsbediening

In tegenstelling tot hun huisgenoten zagen zij het helemaal zitten: verhuizen naar de nieuwbouw aan de Mariaoordlaan. Rahhoo en Jordy keken er naar uit. Rahhoo was zelfs in oktober al naar Ikea geweest  om spullen te kopen. “Ik hou erg van winkelen” legt ze uit. Jordy niet, want die heeft al genoeg spullen: “Ik heb een mooie bank. Die gaat mee. En mijn televisie. En ik heb lampjes met een afstandsbediening” zegt hij trots.

Veel zand

Tijdens een ouderavond, eind vorig jaar, hebben de jongvolwassen bewoners van locatie Carpe Diem hun nieuwe appartement gezien. Jordy: “Ik mocht als eerste kijken. Ik mocht met papa naar binnen!” Speciaal voor die avond heeft Jordy, samen met zijn collega’s bij de klussengroep, een partytent opgezet bij de nieuwbouw. “We hebben er echt een klein feestje van gemaakt” legt hun begeleider Annemiek uit. “Jordy deed die avond ook de catering. Hij deelde hapjes en drankjes uit aan de ouders.” Rahhoo vond het er ook al erg mooi uitzien: “Er lag alleen nog wel veel zand overal.”

Officiële opening

Inmiddels is de verhuizing achter de rug en hebben de jongeren hun draai gevonden in hun nieuwe appartementen. Donderdag 7 april vindt de officiële opening plaats. De genodigden krijgen een rondleiding van bewoners, er is een quiz die helemaal in het teken van de nieuwbouw staat, er is muziek en natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes.

${carousel}
(foto Jordy & Rahhoo december 2015, foto nieuwbouw Mariaoordlaan maart 2016)

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau